Resultat 1 till 5 av 5

Ämne: Ingen current headspeed

  1. #1
    Ny användare
    Reg.datum
    May 2019
    Ort
    järfälla
    Inlägg
    3

    Ingen current headspeed

    Hyperion sensor
    Mini v-bar
    Cc pheonix ice hv 80

    Får inte fram någon aktuell headspeed i vbar software har kopplat sensor som Mrmels video med y harness.

    Några ideer

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk

  2. #2
    Forum-räv helge ks avatar
    Reg.datum
    Feb 2012
    Ort
    Gurraberg
    Inlägg
    4 797
    Blog Entries
    5
    denna kanske kan vara till hjälp. http://www.helisweden.se/showthread.php?t=971
    Sir Kraschalot. Team pilot för Rubin RC www.rubinrc.se

  3. #3
    Ny användare
    Reg.datum
    May 2019
    Ort
    järfälla
    Inlägg
    3
    I Mr.Mells video

    vid 20:47 han beskriver mitt problem och han nämner att jag kanske glömt ground cable till min sorts speed kontroller vad menar han med det?

    har external bec.

  4. #4
    Ny användare
    Reg.datum
    Sep 2011
    Ort
    Kungsbacka
    Inlägg
    24
    Hejsan Nicklas,

    Kör du med separat Acc för elektroniken, eller ett å samma batteri för motor och elektronik? Ground-cable behövs mellan dessa två om de är separata..

    Har du mätt med voltmätare att din phase-sensor får kräm? dvs att den faktiskt är aktiv..

  5. #5
    Ny användare
    Reg.datum
    May 2019
    Ort
    järfälla
    Inlägg
    3
    Hej prolle, ja mätte nu och den får ström. Men jag väntar på ny mottagare och BEC, och tänkte koppla den på esc kablarna in och ta ström från main flight pack. Måste jag koppla om något på escn då?. Sen lossna sensor kabeln nu när jag fiddlade med den men den har jag lött fast igen, tror den satt fast när jag inte kunde få current headspeed i vbar programmet.

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •